Surf šola

dan za surfat.

Surf šola

Surfanja na valovih se bomo učili vsak dan med 10-15h, ko bomo po korakih usvajali prvine tega zanimivega športa. Tečaj bo potekal od majhnih korakov do zahtevnejših surferskih elementov; odvisno od (pred)znanja posameznikov. 

Tečaj poteka 2 šolski uri; po tečaju pa je možnost skupnega treniranja in ponavljanja usvojenega znanja. 

Tisti, ki ste surfanja že vešči, imate možnost tečaja za nadaljevalce, saj obala Fuerteventure ponuja številne možnosti za napredovanje; prav tako različne surf spote in načina lomljenja valov. V surf šoli bo tako poskrbljeno prav za vse okuse in želje. Na voljo so različne surf deske; tako po obliki kot materialu. Surf se lahko vsak dan menja, tako da se lahko preizkusi različne shape, kar omogoča še hitrejši razvoj surferja in lažje napredovanje. V skupini za nadaljevalce je možno izbirati med srednjim in naprednim tečajem. 

 

Tečaj surfanja na valovih oz. šolo surfanja na valovih vodi lokalna uradna surf šola Kanarske surf zveze.

Licenčni surf učitelji imajo tudi licenco za reševanje iz vode. V skupini šole surfanja je maksimalno 8 tečajnikov. Ko je v skupini 9 učencev ali več, sta prisotna dva učitelja surfanja.

Šola surfanja bo potekala v angleščini.

 

V tečaj surfanja je vključeno:

- 6 dni surf šole

- oprema za začetnike in nadaljevalce (surf deske in neoprene različnih mer na razpolago cel dan)

- prevoz do plaže

- zavarovanje

 
 
 

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK