Surf Šola Gran Canaria

dan za surfat.

Gran Canarija surf šola

Že sam zven imena "Kanarski otoki" je tako prepričljiv, da smo se Tribujevci morali podati v to avanturo in smo letos poleg šole surfanja na Fuerteventuri dodali še šolo surfanja na Gran Canariji. 

V primerjavi s puščavskim otokom Fuerteventuro, je Gran Canaria poimenovana kot  "mini kontinent", kjer se izgubimo med kilometrsko zlatopeščeno puščavsko plažo, preko s pinjo poraščenimi skalnatimi hribovji vulkanskega izvora. Obema rajskima otokoma je skupen modrooki ocean in kristalno lomeči valovi ter neskončna svoboda.

Gran Canaria nudi nešteto razgibanih kotičkov. In ravno kombinacija - valov, sonca in vetra - nas bo  popeljala v prej omenjeno svobodo.

 

 

 
 
 

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK