Kje in Kdaj surfamo

dan za surfat.

Kje in kdaj surfamo

"Letos, od kar jaz tukaj delam, smo surfali vsak dan", pravi naš surf učitelj Samir. Na otoku Gran Canaria se da čisto vsak dan v letu surfati na valoih. In zato je šola surfanja tukaj odprta skozi vse leto.

Priključi se nam katerokoli dan v tednu; ne glede na tvoj prihod, se bo surf šola prilagodila tebi.

"Prideš kadar hočeš, za kolikor hočeš, surfaš kot budala in nikoli ne jočeš:)"

 

Surf center stoji na jugu Gran Canarie v mestu Mas Palomas, 100m oddaljen od Playa del Ingles, ki je tudi najbolj znana plaža otoka. Od letališča smo oddaljeni 17 min in lahko prideš z busom (vsakih 10min - 4 €), taksijem, lahko pa te pridemo iskat tudi mi.

V okolici surf šole lahko izbiraš med neskončno vrstami namestitev, od hostlov do hotelov s 5. zvezdicami. V kombinaciji s surf šolo pa kot opcijo ponujamo hostel, od koder je organiziran prevoz do surf šole. Hostel se nahaja v rualnem kraju, le malo stran,  odmaknjenem od vsega turističnega vrveža.

Super opcija za družino, par ali skupino od 2 do 8 so bungalovi z bazenčkom blizu našega surf centra (glej slike)

Izmed mnogih namestitev najdemo tudi ugodno po tvoji želji. 

 

 

Jedača in pijača

Mesto Mas Palomas je multikulturno in kot tako ponuja veliko izbiro hrane. Imaš pa seveda tudi kar nekaj pristnih domačih kuhinj, ki ti postrežejo s sanarskimi dobrotami. 

Trgovinic mrgoli na vsakem koraku, prav tako lokalnih "fruterij" z domačo pridelano hrano ne manjka.

 

 

 

 

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK