Šola surfanja

dan za surfat.

Surf šola

Surf šola na Gran Canariji je pika na "i" otoka. Aktivnosti na otoku je res veliko, a mi smo najbolj ponosni ravno na surf šolo. Tukaj imamo Tribu predstvnika, temperamentnega Samirja, ki ti bo z dolgoletnimi izkušnjami in z veliko željo po tem, da napreduješ v ježi valov, s strastjo predal surferske vrline.

V surf centru se razdelimo v skupine, kjer si začetniki ogledajo in poslušajo osnovno teorijo, nadaljevalci se urijo na indoboardih ali long boardih, kjer dobijo občutek za ravnotežje, drže na deski in drsenja po valu. Končno se po učinkovitem segrevanju vržemo med valove in surfamo, surfamo in surfamo.  Tudi ko ne moremo več, nas učitelj, ki nas ves čas spremlja, v vodi še dodatno zmotivira in spet surfamo, surfamo in surfamo. Ok, kdaj pa kdaj tudi pademo, vendar nam individualni pristop pomaga, da hitro napredujemo. 

 

Joga je, ampak ti je ni treba; streching je skoraj obvezen in pivo po sessionu paše. Šalo na stran, sendvič, steklenica vode in sok so del obvezne opreme za okrepčitev.

Surf spoti

Razgibanost otoka nam omogoča izvajanje surfanja na različnih plažah in za vsak dan v letu najboljših pogojih.

 

 

 

 
 

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK