Surfanje

dan za surfat.

SURFANJE

Beseda "surfanje" je najbrž ena od najbolj široko uporabljenih, praktičnih besed. Primer: "Ej stari, kdaj greš surfat?" "Sem zadnjič surfal na 17m valovih in so mi rekli, da valovi niso bili veliki niti 2m." "Danes sem surfal cel dan, pol pa me je dol iz neta vrglo..." 

Ali pa kot radi omenjajo v slovenskih medijih: "Deskarji na valovih so včeraj ,20.3.2011 deskali na 180 Km močnih sunkih burje v Piranu." Po drugi strani pa najdemoo v knjigi Jerneja Rakuščka Učenje oceana izraz kot je srfati na valovih

In že smo pred dilemo. Kateri izraz je pravilen? Kaj uporabljati, da nas bo na naslednjem žuru v Bachusu bejba še zmeraj upoštevala, ko ji bomo kričali na uho, da smo letos surfali s Tribujem?


In da prezentacija teh strani ne izpade kot blog, naj samo še omenimo: "To in še več, boste izvedeli na teh straneh." Začnimo pa s surf spoti, ki so za Tribujevce najbolj žgečkljivi ta trenutek.

 

Surferski pozdrav! ALOHA! Ali kot bi rekel stari piranski ribič: "Za bonaco zmeraj pocuka tapravi brancin."

 

Flash is required!

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK