Sodeluj s Tribujem

dan za surfat.

Sodeluj s Tribujem

Zmeraj bolj glasne so govorice o harmonični Tribu Ekipi. Kdo recimo še ni slišal za 4 Mrge, Samarindota, Damčija ali Kitajca?

Prav vsi iz ekipe Tribuja pustijo svoj pečat in z gosti gradijo surfersko atmosfero.

Vse se začne že pri promotorstvu, predstavitvah in žurkah Tribuja, študentskih tržnicah in potopisnih predavanjih. Vse se nadaljuje na surf kampih Maroko, Portugalska in nenazadnje Kanarskih otokih.

Ker je ekipa taprava se pri delu zmeraj zabavamo in to je tudi glavno vodilo za najkonstruktivnejši napredek. 

Z rastjo surferske subkulture raste tudi naša ekipa in če si želiš položiti delček mozaika v to zgodbo, udeležiti surfanja na valovih na delaven način in si nabrati nekaj neprecenljivih življenjskih izkušenj, te vabimo, da se nam pridružiš.

Tisti, ki ste marljivi, kreativni in ki ste pripravljeni vložiti nekaj truda v nepozabno izkušnjo, pridite in se nam pridružite na Tribu line-upu. 

 

 
 

Načinov izbire kandidata in dela je veliko, naj opišemo samo ključna priporočila:

V ekipo Tribuja najraje izberemo tiste, ki so surfersko doživetje z nami že izkusili in se že kdaj udeležili katerega koli Tribu surf kampa. To je predvsem pomembno, da se kot gost Tribuja soočiš z našimi vibracijami, kar ti bo v nadaljevanju najbolj pomagalo pri delu.

Promocija:

Promocija surf kampov je v veliki meri v naprej sestavljena, treba se jo je samo udeležiti. Seveda so zaželjene tudi naše nadgradnje, izboljšane že izdelane ideje in seveda tudi nove ideje o tem, kako kreativno spromovirati surfanje na valovih s Tribujem. 

Z delom na promociji si že v ekipi Tribu in tako ali drugače si si zaslužil, da z nami odsurfaš na valove. 

Tudi samostojno promocijo podpiramo. To pomeni, da če nabereš 10 ljudi, greš surfat zastonj. 

Delo na surf kampih je v veliki meri odvisno od promocije. Vsi uspešni promotorji si lahko prislužite delo fotografa, hišnika ali desne roke šefa. 

Toliko samo kot osnutek, za več informacij piši na info@tribu.si  zadeva:sodeluj s Tribujem

 
 
 

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK