Tribu ekipa

dan za surfat.

Tribu ekipa 2016

Bing bang! Tribu ekipa je zbrana.

 

Surf kamp Tribu bo letos divjal z odpiljeno ekipo, ki bo poskrbela da bomo lebdeli nad vodo. 

 

Šef hiše ali Tribunator bo poskrbel za red in disciplino, ni zafrkancije pri njemu. Resen pogled in ušiljena urejenost nas bo stalno spremljala in niti najmanjša sapica mu ne bo ušla.

HAHAHAHAH, ma kaki?! Zajebancija do konca! Vse je dovoljeno in razvrat boste našli pri letošnjemu šefu Tribu surf Hiše.

No, tukaj nekje vmes se skriva njegova resnica.

 

Učitelj surfanja na valovih je trener užitkov. Prvi od teh je surfanje na valovih. Če se ti smili, ker je celi dan v vodi in ker toliko časa preživi na plaži mu pomagaj, prepričan sem da bomo skupaj bolje opravili delo:)

 

Šef surf campa ali Tribunator ima letos skrb, da se pesek med tvojimi prsti ne izgubi in samo on bo kriv, če se bo po prihodu domov iz potovalke usul ta isti pesek. Poleg tega ima samo on nalogo in moč najti pravi surferski krst in kaznovati ali obdariti s pivom vsakega, ki si to zasluži.

 

Fotograf te bo slikal/a še posebaj takrat, ko to najmanj pričakuješ. Za domov tako ne dobiš samo ujete nepozabne trenutke, ampak tudi tiste, za katere sploh nisi vedel/a, da obstajajo. 

 

Deklica za vse ima sicer dvoumen naziv, ampak "njenih" funkcij je vsekakor več. Na razpolago je vsem; kuha nasmehe, pometa pamet, pomiva solze, z voskom riba surf in riše oblake na nebu. Če kaj rabiš lahko vprašaš kogarkoli ali pa deklico za vse.

 

Kuharji točno vedo za kaj se polenta meša iz desne proti levi in nikakor ne v nasprotno smer; tako da komaj čakamo kakšen kulinarični misterij še skrivajo v rokavu. Namig: Prežganka ni isto kot zažganka!

Moto:"S polno ritjo je lahko surfat!"in pa " Prazna vreča ne stoji pokoci, kaj šele da valove fura!"

 

Drajver. "He is our team racing driver!"

Luka nas bo peljal iz letališča naravnost v fantazijski svet surfanja na valovih. In če smo malo realni, tudi v Back to the Future je Marty McFly potreboval posebne skile in poseben avto. Zakaj ga nebi potrebovali tudi mi?

 

 

(kopija 1)

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK