Deklica za vse

dan za surfat.

Dea Mljač

Ko pomislim na Peniche se spomnim na jutranje prebujanje ob zvokih oceana, na mikavne valove, ki poženejo iz šotorov tudi tiste, ki s(m)o daleč od izraza "morning person", na dolgo peščeno plažo in sonce, ki ti daje enegijo za surfanje tudi po neprespani noči. Pa na jogo ob sončnem zahodu, druženje s starimi prijatelji in spoznavanje novih. Vse to in še več pričakujem tudi od letošnjega poletja oz.jeseni in ne dvomim, da bo tako odlična Tribu ekipa kot je letos poskrbela, da se bo vsak želel še kdaj vrniti na Portugalsko.

Moj prispevek bo predvsem širjenje pozitive in dobre volje, zraven tega pa še brezplačno zdravstveno svetovanje in povijanje gležnjev. :D

 

 

Danijela Saksida

100% morska deklica, saj sem najsrečnejša v bližini vode. Poleg oceana, ki se pretaka po mojih žilah, se v srcu že od nekdaj nahaja ljubezen do plesa, ki jo spretno sproščam ob vihtenju metle po party šotoru. Moja najljubša kardio vadba (poleg hitrostnega nošenja surfa na obalo) je smejanje do solz, tako da garantiram da bo v moji bližini polno smeha in dobre volje. Kljub temu, sem vedno pripravljena tudi resno prisluhniti in pomagati, saj se hitro povežem in začutim z ljudmi. Tečajniki lahko pričakujete, da bo poskrbljeno za vse stvari in boste tako lahko brezskrbno uživali. Kavoholik, tako da ko se Danijela zbudi, v kampu po prvi kavi za vse zadiši. Ker obožujem surfanje, dogajanje, preproste stvari v življenju, super družbo in trenutke, ki jih ne gre spraviti v besede, verjamem, da bo letošnji surf camp ravno taksen: nor in nepozaben :)!

 

 

Rok Lovšin

Sem deklica za use. Pospravljam, čistim, skrbim za opremo in vedno pomagam ljudem v stiski - rad podelim objem in širok nasmeh. Namažem te s sončno kremo po hrbtu in tudi zlikam spodnje perilo, če je treba. Skrbim za to, da čim več surfate, se čim manj sekirate in čim bolj uživate! 

Če te zanima, kako izgleda najbolši feeling na svetu, ko končno sfuraš val, se nam pridruži poleti v surf campu. Iz šotora na plažo, iz plaže na party brez ene same skrbi - to je poletje, to je lajf!

Nestoj bit mona in pridi surfat! 

 

Žan Gorenšek

V surf sezoni 2016 bo še več smeha, bedarij, odsurfanih valov, norih žurk, nepozabnih trenutkov in zgodb; že samo zato, ker je 2016 več od 2015 ;). S svojimi dvajsetimi leti bom (poleg zbijanja povprečne starosti Tribujevcev v campu) bil v avgustu za vse, le deklica ne.

Bom za od posode nesprane, favele nepometane pa do sveže rane, sploh če kri ven plane. Ja, stvar je taka, da po hudem surf sessionu pa noči prežurkani v kempu kar več vrvi okol šotorov nastane, pa se člov’k hitro ob kej zadane. 

 

 

(kopija 1)

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK