Joga učiteljica

dan za surfat.

Maja Novak - učiteljica joge

Prepričana sem, da bo letošnja sezona polna neopisljivo dobre energije, vroča ne le od sonca, ampak tudi od nasmejanih obrazov, valovje pa bo mogočno kot pravo gorovje!

/

Zažgana telesa,

surf in valovi,

čista nebesa.

/

Vroči valovi,

žgoči vetrovi,

že skoraj so tu, 

nasmehov plazovi.

 

//

 

Poskrbela bom, da jutra ne bodo prav nič napeta, telesa bodo popolno ogreta, naša srca segreta in pozitivne energije se na tone obeta!

Skupaj bomo krenili na pot do ravnotežja, ki nas bo nagradilo z ravnovesjem, vdihnili bomo sonce, izdihnili valovje in se potem polni svežine in energije podali na deske. :)

 

 

Rok Vrhnjak

V TRIBU teamu bom delal kot joga vaditelj. Z mano se boš fino raztegnil/a, fajn zadihal/a in hitro regeneriral/a. Predvsem pa skupaj bomo začutili in izkoristili povezavo med jogo in surfanjem.

Razen odličnih valov, lepega vremena in dela, ki ga opravljam z užitkom pa sem prepričan da bom s tabo in vso Tribu ekipo, doživel najlepše surferske počitnice na Portugalskem.

 

 

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK