Kuhar

dan za surfat.

Žiga Pompe

Svojo nalogo jemljem resno, vem da vsi radi dobro in kvalitetno jemo, ''prazna vreča ne more stati po koncu, kaj šele valov furat'', zato bodo želodčki celotnega Surf Campa pod mojim nadzorom :)

Vem, da se bomo dobro razumeli in skupaj nažurali, presurfali in najedli do onemoglosti ter energijo in strast skupaj delili in tako širili naš lifestyle.

Maja Predalič

Padanje s surfa, razbolele mišice, moker neopren, veter v laseh, pesek v čevljih, mežikanje v sonce, dolge večere, prezgodnja jutra in najboljšo družbo na valovih. Noob na surfu, profi v kuhinji. Smeh za pomanjkanje kondicije na morju menjam za polna usta hrane v hiši. 

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK