Video foto mojster

dan za surfat.

Metka Čibej

Radoživa Ajdovka, ki se večino časa smeji, večkrat tudi sama sebi :) V vlogi fotografinje spremlja vse vaše korake, sicer pa teleobjektiv uporablja tudi namesto daljnogleda, ko na plaži čekira dobre tipčke ;)

 

 

Tadej Oblak

Žio! Sem Tadej, prihajam iz majhnega mesta Žiri pod sončnimi strani alp in sem letos že drugič v Tribu ekipi kot fotograf. Tokrat odhajam na portugalsko že petič , tako da mi je ta že skoraj drugi dom ;)

Od letošnje sezone pričakujem čim večje število udeležencev, ogromno smeha, zabave, dobrih fotk, dela in seveda surfanja na valovih. :)

 

Sara Todorovič

Dobimo se na zabavnem in sproščenem surferskem poletju, ki ga bomo zapolnili z norimi avanturami in dogodivščinami, ki se jih bomo spominjali še leta kasneje. 

Pri slikanju bom ujela vse zabavne trenutke ter cel surferski življenski stil. Ta boljše fotke bom objavljala na družbenih omrežjih in delala skomine vsem, ki niso z nami na plažah Portugalske;)

 

 

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK