Mnenja surferjev

dan za surfat.

mnenja surferjev

Naučila sva se voziti vse pene in celo nekaj vlov

Po 10 dneh valov je tudi za naju prišel trenutek, ko zapuščava pleme.
Naučila sva se voziti vse pene in celo nekaj vlov, si ogledala nekaj znamenitosti in se v polnem pomenu imela super.
Hvala celotnemu plemenu za vse vtise, ki sva jih dobila. Ekipa ste res prava!

Saša in Jasna


Surfanje je naš cilj!

TRIBU je sedaj naše pleme,camp naš šotor, inštruktorji naše vodje in surfanje naš cilj!

Meta, Andrej, Borut


Ultra prijazen učitelj Iztok (ki mu joga ni dovolj resna)

Na potepanju po Portugalski sem "zašla" v surf camp Tribu in spoznala super ekipo. V bistvu kar družino Tribu. Ultra prijazen učitelj Iztok (ki mu joga ni dovolj pestra); Vesna - skrbna gospodarica z najboljšim poreklom; Zala - redkobesedna punca, ki ji kapa Tribu ultra fajn pristoji; Jan - bodoči strokovnjak za pravne vidike valovanja oceana in domiselnim načinom shranjevanja uhančka med surfanjem; Damjan - žar mojster hiše, ki bo dal za pivo na prvi Tribu žurki v Ljubljani... in še in še. Draga ekipa, super ste!

G.K.


Jst mislim, da je blu itak tok noru dobr, da se ne da opisat

Sedim na najbolj udobnem kavču na svetu (po našem poslednjem zajtrku) in razmišljam, kaj napisat. "Jst mislim, da je blu itak tok noru dobr, da se ne da opisat, bi lahku popisala ceu zveščič. Uglavnm...blu je FUUUL bla, bla, bla, (...) DOBR! Na kratku: hrana tok dobra, da res ne morš shujšat, družba odlična, srfanje pa itak zakon!" "Jst mislim, da bomo MRGE še pršle in bomo spet tulile pesem poslednjega volka, lomile pojstle, jedle mistrčoka...tku da, spočite se zdej ku nas ne bo, pa srfejte še za nas!" Nam je ful hudu, ker že gremo!!! Je blu definitivnu prekratku!

Pozdrav od treh MRG; Irena, Nina, Anja Shit.


Stay true - to Tribu

Fuck. Jutri odhajam, namreč. Ne bom preveč nakladal, saj se lepota skriva v bistvu. In bistvo je surfanje. Bistvo je juhca z abecedo po celem dnevu pedlanja! Bistvu je tudi večerno druženje s surferji ob pivcu. In v bistvu ste kul. Top shit. Stay true - to Tribu!

Peter


Top shit varianta!

Greš na tribu.si
vzameš rezervacije tri
in ko prideš tja,
dobiš hrane za dva.
Ko se sonce pokaže
in prideš do plaže,
že pičiš v vodo
in čutiš svobodo.
Res dolg' smo na soncu
in dan se bliža koncu.
Muskelfiber nas daje,
ko nas val zamaje,
a mi vseen vztrajamo.
Na koncu bomo dodali še to -
bilo nam je res lepo.
Pogrešali vas bomo res močno,
saj ste zakon in to je dejstvo!

Vesna, Pavle, Dejan


Top shit, stari!

Zjutraj se zbudimo. Zaaajtrkkkkk.... mmmmm, pa še mal potegnemo.Na plaži nase neopren navlečemo in se v pence zapodimo...iiiiDamjan = vojak; se s plaže razmigava, mi pa v vodi kimamo in si mislimo WTF?!Ko se popoldne v svojo luknjo ukoplje, vemo, da smo rešeni za ta dan. Popoldne malo počivamo in se najemo ob Vesninih extra sendvičih!Še mal po vodi.... in tu je večerjaaaa! Yummmy! Zvečer pa smeha polno in naslednji dan ponovno....!

Love Tribu, Tajda in Tjaša

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK