Napoved valov in vremena

dan za surfat.

Valovi in pogoji za surfanje

Medulin:

Medulin (Sick Meduza) je surf spot, ki leži na najbolj, gledano proti Jadranu, odkritem koncu Istre. Ta priljubljeni spot vseh slovenskih in hrvaških surferjev dobiva zaradi pozicije največje in pa tudi najmočnejše valove. Tej se ob močnem in večdnevnem jugu lahko nabirajo in valijo čez cel Jadran ter trčijo v reef spota Medulin.

 

Klikni na sliko in spremljaj valovanje:

Surf spoti v okolišu Surf hiše Tribu - Portugalska/Peniche

Izbrani surf spot je Supertubos, spodaj opisana valovanja pa so ista in ravno tako dosežejo okoliške spote kot so Baleal, Poro Batel, Molho Leste Lagide in druge.

 

 

Surf spoti v okolici surf hiše Tribu na Kanarskih otokih

Surf spoti na nort shoru na Fuerteventuri so več ali manj odprti na S,SZ,JZ valovanja kar pomeni, da pobirajo kar veliko valov.

 

 

Valovi in vreme v Surf hiši Rio de Janeiro

Ali je dež, ali je sonce - temperature v Riu so zmeraj visoke. Valovi so na razpolago non-stop, sicer pa preglej stanje na spotu Arpoador, ki je ravno tako gostitelj tekme za svetovno prvenstvo v surfanju na valovih:

 

 

Vreme in valovi v Maroku - Anchor point

Val petih zvezdic, nešteto superlativov, Maroška zvezda, eden od 50ih valov, ki jih moraš posurfat pred smrtjo. V glavnem, že samo z napovedjo si ga lahko predstavljaš! 

Tako, tukaj je napoved, za kaj več pa pridi k nam v Maroko:)

 

 

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK