Dane Reynolds

dan za surfat.

Dane Reynolds

Spektakel je zagotovljen; Dane Reynolds je v vod!

Majster je bizarno kreativen, se katapultira čez lip skoraj vsak val in dela ogromno bolano hitrih in zaj....o močnih "aero" trikov.  Vznemirljivo ga gledam vsakič ko nastopa, ker nimam pojma kakšen bo njegov naslednji trik. Nejgovo spektakularno surfanje ga je popeljalo med najpopularnejše profesijonalne surfarje na svetu. Impresioniral je Slaterja na snemanju za Young Guns in zmagal na "Tube of Year" na 2005 Surfer Poll Awards. Če ne verjameš hvalam, si poglej njegov filem "First Chapter", ki je zmagal "Best Meale Performace in a video" tako kot "Video of the year" na 2006 Poll Awards - "altro ke oskarji" ("ma kakšni oskarji?!", op.p.)!!

Zmagal je tudi 3x svetovnega prvaka Andya Aironsa in svetovnega prvaka CJ Hodgooda v ena na ena heatu. Andy ga je razglasil za "najboljšega free surferja na svetu".

Še nekaj podatkov:
 
Rojen 1985 v Long Beach - Kaliforniji
Sponzorji: Quiksilver, Komunity project,  Channel Islands Surfboards, DC Shoes, Monster Energy Drink, Boost Mobile
Zaposlen: Profesijonalni surfer (ta je najboljša:)

No, dajmo si pogledat nekaj akrobacij na tem videu: 
 

Flash is required!

(kopija 1)

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK