Dave Rastovich

dan za surfat.

Dave Rastovich

Sobotni Rider David Rastovich - Rasta

Današnji video te prepriča v besede, ki jih na koncu pove David Rastovich: "Zdaj je čas za biti surfer!"  Kdo je Rasta pa v naslednjih besedah:
 
Najverjetneje najbolj Eco profesionalc v surferskem biznisu.
 

Surferji pridejo in grejo. Nekater v vodi blestijo, zmagajo kako surfersko tekmo, ali se povzpnejo na sam svetovni vrh. Ampak, ali jih to zapiše v zgodovino? Zakaj bi njihovo ime bilo izvzeto od tisočih drugih, ki so šli mimo nas. To je David Rastovich, ki živi in surfa za drugačne namene. Freesurfer, ki je sam svoj agent, surfa za dobrobit Zemlje in svojega uma. Znan je tudi po svojem alternativnem življenjskem slogu, ki vključuje vsakodnevno jogo in meditacijo. Njegovo Eco zavedanje ga spodbuja pri gojenju svojega bio vrta. Neprestano išče možnosti kako narediti surf deske bolj ekološke.
 
Pa še nekaj splošnih podatkov: Rodil se je na Novi Zelandiji in se pri šestih letih preselil v Avstralijo na Gold Coast, kjer med drugim poteka že vrsto let 1. tekma za svetovno prvenstvo Quiksilver Pro Gold Coast.
 
In, ja njegov priimek izhaja iz Hrvaške, ker je bil foter Hrvat. To pomeni, da je nekje v genih naših prednikov zapisan tudi surferski duh, ki bi ga morali izkoristiti. Pa če bi vedel za local spot v Medulinu, bi bil najbrž presrečen:)

Flash is required!

(kopija 1)

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK